De kracht van gedachten

Testimonial Annelon

Annelon heeft meerdere cursussen van mij gevolgd en wat heeft ze mooie dingen in haar leven gemanifesteerd met alle lessen! Ik ben ontzettend trots op haar. Ze vertelt je er alles over... lees snel verder. 

Heb jij ook een cursus van mij gevolgd? Dan mag je altijd mailen naar [email protected] als je jouw verhaal ook graag wilt delen. 

Ik ben Annelon Geluk en ik werk als content creator. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met voeding en persoonlijke ontwikkeling.

Een aantal jaren geleden is Cynthia op mijn pad gekomen toen ik mij verdiepte in de wet van aantrekking. Ik begon met haar cursus The Good Place. Hierin heb ik veel geleerd, onder andere de kracht van affirmaties. Sindsdien start ik de dag met affirmaties en omring ik mij ermee in huis.

Ik sta te kijken van de invloed van wat je tegen jezelf zegt. Ongemerkt kun je heel negatief naar jezelf praten. Maar je kunt dit bewust beïnvloeden met positieve zinnen. Bijvoorbeeld: “Ik verwacht dat er mooie en onverwachte dingen gebeuren vandaag.” Dan krijg ik meteen een verheugd gevoel.

Cynthia leerde mij het belang van dankbaarheid uiten. Iedere avond kun je denken aan waar je die dag dankbaar voor bent. Je kunt het ook opschrijven, dat is nog krachtiger. Het leuke daarvan is dat je zo een blaadje vol schrijft als je eenmaal bezig bent.

We zijn zo gewend om te focussen op wat er niet is, dat je soms niet meer kunt zien wat er allemaal wel is. Van nature denken we vanuit tekort. Het denken vanuit overvloed en dankbaarheid vraagt een actieve houding, maar die levert mij zoveel plezier en dankbaarheid op!

De cursus Wake Your Dreams heb ik daarna gevolgd. Hierbij leerde ik over andere natuurwetten. Er is namelijk meer dan de wet van aantrekking. Zo leerde ik over de wet van ritme. Alles heeft een ritme, een cyclus. Dat helpt ook in het vertrouwen als je iets nog niet hebt ontvangen wat je wel verlangt. Mij geeft dat rust en vertrouwen: “Heb geduld, het komt wel, nu is nog niet de tijd.’’

Toen het financieel wat minder ging kwam de cursus Wealth Secrets Bootcamp op mijn pad. Ik was mij bewust van mijn beperkende overtuigingen en gevoelens over geld en dat die overtuigingen mijn realiteit creëerden. Maar hoe moest ik die ombuigen? Daar worstelde ik al jaren mee.

Dagelijks was ik bezig met de cursus en deed ik de opdrachten uit het werkboek. Het verbinden in de groep met andere mensen die werkten aan hun geldmindset was zo versterkend!

Dit vond ik echt een heel mooi onderdeel bij de cursus. We deelden waar we dankbaar voor waren en wat we hadden aangetrokken. Maar ook als iemand vanuit tekort dacht konden we elkaar hierbij helpen om dit om te buigen.

In die maand draaide ik de hoogste winst van het hele jaar met mijn bedrijf én trok ik een heel mooie freelance opdracht aan. Ik leerde om meer de waarde te zien van alles om mij heen. Dat is tenslotte ook allemaal geld. Ik leerde om verder te kijken dan alleen mijn banksaldo.

Ik heb nog steeds stappen te zetten, maar ik merk dat ik ben gegroeid. Ik heb ook meer rust gekregen nu ik de overtuiging “Je zult hard moeten werken voor geld’’ heb weten om te buigen naar “Door slim te werken verdien ik genoeg geld’’. Dit is iets wat Cynthia ook uitlegt in de cursus.

Ik vind het fijn dat er naast video’s ook werkboeken zijn, omdat ik het zelf heel krachtig vind om er met opdrachten actief mee aan de slag te gaan. Haar cursussen kun je gerust meerdere keren kijken en uitvoeren.

In mijn bedrijf Krijtgeluk leer ik via online cursussen andere mensen handletteren. Dit is een heel leuke en vrije manier van teksten schrijven. Ik vind het zelf heel leuk om affirmaties en andere inspirerende teksten op te schrijven en in huis neer te zetten. Zo heb ik kaarten, fotolijstjes en krijtborden in huis staan. Op die manier word ik iedere keer herinnerd aan de dingen die ik wil denken en voelen.

Ik ben dankbaar dat Cynthia op mijn pad is gekomen. Ik vind haar een heel fijne positieve energie hebben en ze deelt veel waardevolle lessen. Ze is zichzelf en ook heel open in het delen van haar eigen ervaringen. Hierdoor kun je op een heel prettige manier van haar leren.

Annelon Geluk

https://krijtgeluk.nl/

 

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Magische dingen gebeuren als je de wet van aantrekking inzet

The Good Place Testimonial

Ellen heeft maar liefst twee keer meegedaan aan mijn programma: The Good Place. Vandaag deelt Ellen haar inspirerende verhaal en wat het programma met haar heeft gedaan.

Heb jij ook een cursus van mij gevolgd? Dan mag je altijd mailen naar [email protected] als je jouw verhaal ook graag wilt delen. 

Dankzij mijn schrijfvriendin Lenny kwam ik terecht bij Cynthia. Ik werd meteen enthousiast toen ik haar filmpjes op YouTube keek en voelde hoe zij haar kundigheid en enthousiasme wist over te brengen. Niet veel later kwam de aankondiging dat ze een programma over LOA ging starten. Met kriebels in mijn buik meldde ik me aan en vol verwachting startte ik met het programma The Good Place. Ik had de E-guide al doorgenomen en vooral heel veel zin om te beginnen.

Ik maakte er een gewoonte van om iedere ochtend te starten met het bekijken van de video en het maken van de opdrachten gedurende de dag. ’s Avonds na achten liet ik in de Facebookgroep de dingen achter waar ik die dag dankbaar voor was. Ook las ik alle andere reacties en ervaringen. Zoals Cynthia zelf zegt: de kracht van de groep is enorm. Ook al gebeurt er bij jou misschien niets (of denk je dat er niets gebeurt), door oprecht dankbaarheid en blijdschap te voelen voor de ander, helpt het jou ook om meer dankbaar te zijn en in een hoge energie te komen.

Deze 30 dagen (of beter gezegd 60 dagen 😉) ben ik gegroeid als persoon. Ik heb geleerd hoe groot de kracht van dankbaarheid is en hoe ik liever voor mezelf kan zijn. Ik voel me sterker als mens, sta dichter bij mijn gevoel en heb meer zelfvertrouwen. Ik bespreek het nu ook met mensen in mijn omgeving. Eerder voelde ik een bepaalde remming, alsof ik me ervoor schaamde. Nu weet ik dat het juist heel fijn en waardevol is om te bespreken waar je mee bezig bent. Het brengt je in contact met gelijkgestemden en dat is erg bijzonder.

Maar het allermooiste wat ik in deze tijd heb gemanifesteerd is de samenwerking die ik met Cynthia ben aangegaan voor het schrijven van een uitgebreid werkboek over deze cursus. Man, je wilt niet weten hoe blij en dankbaar ik ben voor deze geweldige kans. Ik had dit idee na de eerste ronde en heb de stoute schoenen aangetrokken en Cynthia een mail gestuurd met daarin mijn idee. Hoe magisch dat zij precies hetzelfde idee had, maar nog niet de juiste persoon hiervoor gevonden had. Ze had haar idee uitgesproken tegen Dennis en niet veel later ontving ze mijn mail met ditzelfde plan. Onze ideeën kwamen dus heel mooi samen. En weet je? Ik heb het echt helemaal zelf gedaan. Ik heb mijn verlangen het universum ingestuurd en ik heb precies gekregen wat ik wilde. Hoe gaaf is dat?

Ja, ik was van te voren best een beetje sceptisch. Ik geloofde er wel in, maar was niet overtuigd dat de wet daadwerkelijk voor me werkte. Ik bedoel, ik wil wel vaker iets, maar dat kwam echt niet altijd uit. Nu begrijp ik ook waarom dat zo is. Ik wilde het wel, maar ik gelóófde het niet. Ik geloofde niet dat ik de kracht had om te bereiken wat ik wilde. Ik had last van oude geloofssystemen die me ervan weerhielden om er volledig in op te gaan. In de cursus leer je hoe je deze systemen kunt shiften en nieuwe systemen eigen kunt maken.

Dit programma en de wijze lessen van Cynthia hebben mij ervan overtuigd dat het echt waar is en dat het zo simpel is. Niet simpel in de zin van met je armen over elkaar afwachten totdat het naar je toe komt, maar wel simpel als in actie ondernemen vanuit de juiste intentie. Je voelt dat in je lichaam wanneer je actie moet ondernemen. Tenminste, bij mij werkt dat zo.

Ik weet dat ik hierin nog maar aan het begin sta en dat ik nog heel veel te leren heb. Zo vind ik het bijvoorbeeld lastig om te mediteren. Het is een verhaal dat ik mezelf vertel: ‘Ik heb daarvoor geen geduld, ik ben geen zweverig type die op een matje in kleermakerszit zit te hummen, ik kan dat niet’. Gelukkig heb ik een goede tip gekregen voor een informatieve serie op Netflix en deze is leuk en makkelijk te volgen. Ik ga het dus zeker leren. Het vergt gewoon wat meer tijd.

Wat ik je als tip wil meegeven is dat je je open moet stellen voor de magie van de wet en dat er dan de mooiste dingen gebeuren. Geef het tijd, geef jezelf tijd en geniet van het proces. Dat is het mooiste wat er is. Ik ben overtuigd van de wet. Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met mijn ervaring en dat je hiermee misschien zelf ook aan de slag wil! Heel veel plezier gewenst!

“Let the MAGIC begin”
Ellen Kusters

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tijdens de cursus heb ik veel meer klanten aangetrokken. Ik kan dit iedereen aanraden!

Magnetic Business Academy Testimonial

Melanie Andrea heeft meerdere online cursussen van mij gevolgd en wat is ze enorm gegroeid. Ik ben dan ook onwijs trots op haar als ondernemer, maar ook als mens. Laat je inspireren door haar verhaal.

Heb jij ook een programma van mij gevolgd? Dan mag je altijd mailen naar [email protected] als je jouw verhaal ook graag wilt delen. 

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik de cursus van Cynthia heb gevolgd.

Cynthia volgde ik al wat langer via Instagram maar ook keek ik graag naar haar video’s op Youtube. Ik had voorheen ook ergens anders nog een cursus gevolgd over The Law Of Attraction maar die coach zat qua energieniveau heel erg anders waardoor het voor mij heel erg lastig was om te ‘geloven’. Cynthia is rustig, legt alles heel duidelijk uit en qua energie matcht het voor mij gewoon.

Toen ik hoorde dat ze bezig was met het maken van een business cursus wist ik meteen dat ik die ook zou gaan volgen. De reden was vooral omdat ik van mezelf weet dat ik nog wat stresspuntjes had liggen en ik nog veel had te leren op het gebied van ondernemen. Ergens WIST ik dat deze cursus mij rust zou brengen.

Iedere week kwam er een nieuwe video online en aan de hand van opdrachten ga je werken aan niet alleen je bedrijf maar ook aan jezelf! Wat ik vooral heb geleerd is te ondernemen vanuit vertrouwen en dat heeft mij persoonlijk zoveel rust gebracht. Ik heb een Brow & Beautysalon en de concurrentie daarin is echt ongelofelijk veel. Voor mij voelde dit als een continu voerende strijd om steeds weer uit te moeten blinken en ik merkte dat ik af en toe minder plezier had in het ondernemen.

De andere salons in mijn omgeving zie ik nu niet meer als concurrentie maar als collega’s. Uiteindelijk moet iedereen zijn rekeningen betalen en ik gun het oprecht een ander net zo erg als mijzelf. Voorheen vergeleek ik ook altijd de prijzen met de salons in de buurt. Ik vraag nu wat IK vind wat ik waard ben en als mijn ‘buurvrouw’ bewijze van spreken €10,- minder vraagt voor dezelfde behandeling kan ik daar niet meer wakker om liggen.

Ik weet wat ik te bieden heb en de klanten die bij mij passen en voor mij kiezen die komen echt wel naar mij toe. Dit is voor mij een van de grootste inzichten geweest die ik heb gehad tijdens de cursus. Ook merk ik dat ik meer werk vanuit mijn gevoel. Als ik dagen heb dat ik mij minder voel dan duw ik er niet meer doorheen. Ik neem mijn rust en op de dagen dat ik weer een energieboost heb pak ik wat extra werk op. Het ondernemen vanuit mijn eigen regels heeft er vooral voor gezorgd dat ik weer het plezier terug heb gekregen.

Tijdens de cursus heb ik ook meer klanten aangetrokken, ik merk dat er door de dagen heen verschillende inzichten/ideeën binnenschieten met wat ik allemaal kan doen om te zorgen dat ik verder kom en groei met mijn salon(Trello became my new best friend:D). Voor alle klanten die naar mij komen en speciaal voor mij kiezen daar voel ik zo’n ongelooflijke dankbaarheid voor wat ik niet in woorden kan uitdrukken, iedere dag ben ik bezig met dankbaarheid en ik merk dat ik alles veel meer waardeer en daardoor dit gevoel ook nog eens extra overbreng op mijn klanten.

De Magnetic Business Cursus kan ik dan ook echt iedereen aanraden! Zelfs als je niet bezig bent met The LOA is deze cursus alsnog heel waardevol. Ik ben echt super dankbaar en blij dat er nog mensen bestaan op deze wereld als Cynthia. Ik vind het echt bewonderenswaardig dat ze zoveel bezig is met het verspreiden van zo’n waardevolle informatie, mensen wakker te maken om een zo waardevol mogelijk leven te leiden en dat ze cursussen aanbiedt tegen een betaalbare prijs om het ook echt voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Als je de keuze maakt om de Magnetic Business Cursus te volgen dan zal je daar zeker geen spijt van krijgen evenals haar andere cursussen. Kijk de video’s, maak de opdrachten en je zal er op wat voor manier dan ook zeker de vruchten van plukken!

Wil je meer weten over mijn Salon en wat er allermaal mogelijk is?

Via Instagram en Facebook kan je me vinden onder @melanieandreabrunssum of kijk voor meer informatie over de behandelingen die ik aanbied op www.melanieandrea.nl

Voor vragen ben ik ook altijd doordeweeks(wanneer niet in behandeling) bereikbaar op Whatsapp via 06 13642114. Wie weet mag ik iemand via deze weg persoonlijk ontmoeten!

Heel veel Liefs

Melanie x

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.