Mijn verhaal

Hi, I'm Cynthia

Ik ben een manifestatie expert en mental health coach. Mijn missie is om mensen hun eigen kracht te laten inzien. Ieder mens kan het onmogelijke bereiken, daar ben ik het levende bewijs van! 

Ik ging van armoede en ziekte, naar rijkdom en gezondheid. Ik leef nu het leven van mijn dromen en ik heb dit helemaal zelf gedaan. Door puur mijn mindset te veranderen en me te gaan verdiepen in bewust leren manifesteren. 

Al jaren mag ik vrouwen en mannen helpen om hun eigen kracht weer te vinden om het leven te leiden wat ze écht willen leven. We doen vaak wat van ons verwacht wordt, gaan naar een baan die we niet heel leuk vinden of gaan continue onze grenzen over om andere mensen te pleasen. 

Maar waar ben jij in dit hele verhaal? Het is JOUW leven… waarom doe je niet elke dag wat je geweldig vindt? Waarom ga je je dromen niet achterna ? 

Op school wordt ons niks geleerd over omgaan met stress of tegenslagen, een positieve mindset creëren of het zelfvertrouwen krijgen om je droomleven waar te maken. We zijn hier niet op aarde om middelmatig te zijn. 

Je bent hier om je mooiste leven te leiden!

We zullen dit dus zelf moeten gaan doen. Iedereen verdient het om elke dag vol energie en geluk wakker te worden. Je bent een vrij mens, dus je hoort je ook elke dag vrij te voelen!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

My story

Ik zal je eerst mijn verhaal vertellen. Ik heb erg veel meegemaakt, dus ik kan niet alles delen in een korte introductie. Volg mij op Instagram via @cynthia.houben of op YouTube als je meer over mijn leven wilt zien.

Vanaf kleins af aan voelde ik al dat ik anders was. Ik voelde me niet thuis in deze wereld. Ik was onzeker, voelde mij niet gezien, niet gehoord en ik wilde het liefst vluchten. Ik kreeg te maken met lichamelijke en mentale mishandeling. Zowel in mijn jongere jaren als toen ik volwassen was. We trekken de situaties en mensen aan waar we bekend mee zijn. Tot we dit stuk genezen en transformeren.

Er waren veel narcisten in mijn leven en ik was altijd bezig met een ander pleasen. Nooit vroeg ik me af wat ik nou eigenlijk wilde. Ik ben hoog sensitief en alles kwam 10 keer zo hard bij mij binnen. De pijn die ik heb ervaren was ondragelijk. Ik begon verschillende verslavingen te ontwikkelen om de pijn te verdoven.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Ziekte, depressie & schulden

Toen ik 7 jaar was, was ik er bijna niet meer geweest. Ik kreeg de diagnose diabetes type 1.

Ik voelde me erg ziek, maar zei niks tegen mijn ouders. Ik wilde de vakantie niet verpesten en daardoor eindigde mijn leven bijna dramatisch in Portugal op vakantie. Ik overleefde het, maar toen ik 11 jaar was werd ik gebeten door 11 teken en de jaren erna kreeg ik verschrikkelijke lichamelijke en mentale klachten. Niemand heeft ooit aan de ziekte van Lyme gedacht, tot ik op mijn 23e die diagnose kreeg en eindelijk wist wat er met me aan de hand was. 

Helaas was ik toen al van de universiteit afgegaan door depressie, maar ook omdat mijn lichaam het aan het begeven was. Ik wilde uit het leven stappen, het was teveel. De trauma’s uit mijn jeugd, mijn chronische ziektes, geen opleiding, ongezonde relaties met narcisten en de armoede waar ik al vanaf mijn jeugd inzat werden me teveel. Naast depressies kreeg ik ook meerdere burn outs. 

Wij zaten lange tijd bij de voedselbank en ik had veel geld moeten lenen om op de universiteit te kunnen doorgaan. Helaas door mijn ziektes en depressie heb ik die niet af kunnen maken, dus ik had hoge schulden. Ik werd gebeld door deurwaardes en moest steeds mijn huis uit en terug bij mijn moeder gaan wonen. Ook ontwikkelde ik eetstoornissen door de jaren heen en was ik altijd met mijn lichaam bezig. Ik had een negatief zelfbeeld en haatte mezelf. Ik walgde van mezelf als ik in de spiegel keek. 

Op de dag dat ik mijn afscheidsbrief had geschreven, viel er een boek uit de kast. Het was heel vreemd, want er stond niemand bij die kast. Dus ik liep ernaartoe en het boek dat viel was ‘’The Secret’’. Ik had het ooit gelezen toen ik 18 was, maar vond het nogal onzin. Nu was ik 23 jaar en ten einde raad, dus ik besloot het nog één keer te lezen. Ik had het in één dag uit en besloot om mezelf niet van het leven te beroven. Ik besloot mezelf één jaar te geven om positief te leren denken en als ik na dat jaar nog steeds depressief was, dan mocht ik uit het leven stappen. 

My Soul Purpose...

Binnen een maand voelde ik me al veel beter. Na nog een maand begon ik gelukkig te worden en de rest is history. Al mijn dromen zijn uitgekomen. 

Ik startte mijn online business Gymjunkies, waarmee ik nu 6 cijfers per jaar omzet en op weg ben naar de 7. Ik help mensen met gezond leven, mindset, zelfliefde, zelfvertrouwen en de law of attraction. Mijn Instagram accounts zijn in totaal gegroeid tot meer dan 100.000 volgers en counting, zonder maar één cent aan marketing te betalen. Allemaal organisch omdat ik de wet van aantrekking gebruik voor alles wat ik nu heb in mijn leven. 

Ik werk elke dag samen met mijn beste vrienden en heb alle negatieve mensen mijn leven uitgezet. De relatie met mijn familie is 100% omgedraaid en ik kan zeggen dat ik de mooiste en liefste mensen om me heen heb die mij steunen in mijn dromen. 

Ook ben ik zo goed als genezen van de ziekte van Lyme na meer dan 20 jaar, terwijl ze mij vertelden dat dit waarschijnlijk nooit meer zou gaan lukken.

Elke dag leef ik een droom. Elke dag sta ik met geluk, plezier en liefde voor het leven op. Ik heb al duizenden mensen mogen helpen om ook weer hun eigen kracht en levensvreugde te vinden. Het zijn allemaal mooie zielen die hier iets te doen hebben op aarde. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Jij bent nodig

Ook jij bent nodig op deze wereld. We leven in duistere tijden, maar wij kunnen het licht zijn. Ik wil je helpen om weer te voelen hoe het is om zonder schaamte, zonder schuldgevoel, jezelf te kunnen zijn. En te doen wat JIJ wilt! De maatschappij heeft je klein gemaakt en je bent jezelf gaan verstoppen, maar het is tijd om weer te gaan shinen! Het leven is erg mooi als je ervoor kiest om het zo te zien. 

Ik zou je graag helpen met mijn gratis content op YouTube of Instagram of met één van mijn programma’s. Ben jij het volgende succes verhaal 😊? 

Liefs, Cynthia 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hoe ik jou kan helpen

Check hieronder het aanbod

More content coming soon!

Advanced
3 Months

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.