Ben jij een ondernemer of wil je een succesvol bedrijf starten?

 • Zou het je fijn lijken als je niet meer zoveel uitstelt en vol vertrouwen elke dag aan je business gaat werken?¬†
 • Wil je weten hoe je met marketing meer klanten en omzet kunt behalen ? En welke strategie dan het beste past bij jou¬†als persoon?
 • Voel je je soms onzeker? Vergelijk je snel met andere ondernemers? En zou je wel wat meer zelfvertrouwen willen voelen?¬†
 • Wil je meer financi√ęle vrijheid, klanten die bij je passen en flink stijgen in je omzet?
 • Heb je soms goede periodes, maar¬†val je dan altijd weer terug in je oude gewoontes en uitstelgedrag?¬†
 • Wil je next level in je leven en je business, maar heb je soms het gevoel dat je niet meer weet HOE je daar dan komt?¬†
 • Wil je dat je business opzetten en financiele vrijheid bereiken voelt als makkelijk en luchtig? I.p.v zwaar en moeilijk?¬†
 • Wil je vanuit liefde en vertrouwen ondernemen en alles als een spel¬†gaan zien? Zodat je elke dag plezier hebt in het ondernemen en je business ook nog eens hard groeit.¬†
 • Wil je weten hoe je de wet van aantrekking bewust kunt gebruiken voor meer rijkdom?¬†Vind je het fijn als het praktisch wordt uitgelegd¬†zodat je er meteen mee aan de slag kunt?

Heb je op minstens de helft van de vragen  JA geantwoord? 

Ik kan je helpen! In 8 weken geef ik je alle tools en inzichten die ik heb toegepast en ingezet om van 0 euro omzet naar 6 cijfers per jaar te gaan. En het mooie is, dat ik nooit het gevoel heb dat ik hard aan het werk ben. 

Krijg dit jaar nog 200 euro korting! Code: 2023

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Wat ga ik je leren?

Ik ga jou dus alle tools geven die er bij mij voor hebben gezorgd dat ik een omzet van 5 cijfers per maand kan behalen. Onderwerpen die voorkomen in de cursus:

 • Juiste mindset & overvloed manifesteren.
 • Marketing strategieën: welke is juist voor jou?
 • Marketing & law of attraction, hoe zet je dit in?
 • Doelen stellen & focus houden. 
 • Jouw aanbod & jouw ideale klant aantrekken.
 • Hoe word je een magneet voor geld en klanten?
 • Je money mindset shiften.
 • Omgaan met tegenslagen en twijfels over jezelf. 
 • Leren ondernemen vanuit jouw eigen regels.
 • Social media, adverteren, omzet vergroten zonder startbudget. 
 • Actie ondernemen vanuit alignement i.p.v. angst voor tekort. 
 • Je omzet vergroten vanuit innerlijke rust en vertrouwen. 

Naast deze belangrijkste dingen leer ik je nog veel meer en gaan we ervoor zorgen dat jij de juiste kennis hebt om je onderneming naar het volgende level te brengen!

Early bird korting

Meld je nu aan ontvang early bird korting!

Mijn methode

Binnen een paar jaar heb ik dus een succesvolle onderneming opgezet met inmiddels 6 cijfers omzet per jaar en dat allemaal zonder startbudget. Toen ik mijn business startte kwam ik net uit een depressie, kreeg ik daarna een burn out en was ik chronisch ziek. Hoe heb ik dit dan toch zo snel voor elkaar gekregen? 

Met de juiste mindset, slim werken i.p.v. hard werken en de law of attraction & the law of assumption elke dag bewust toepassen. In de afgelopen jaren heb ik veel successen gehad maar ook veel fouten gemaakt en dus ook veel geleerd. Intussen verdien ik 5 cijfers per maand, heb ik een top team die me dagelijks helpen en hoef ik zelf alleen te werken wanneer ik daar behoefte aan heb. Een droom die uitkomt! Maar ik ben niet speciaal… dit kan echt iedereen! Je moet alleen weten wat je precies moet doen en dat kan ik je leren. 

Intussen heb ik zoveel kennis over ondernemen en geld manifesteren dat ik heel graag andere ondernemers wil helpen om vrijheid te cre√ęren in tijd en geld. Ik wil je helpen om elke dag vanuit liefde en vertrouwen te ondernemen. Want het is de bedoeling dat jij elke dag met veel plezier aan je business werkt en je geen zorgen meer maakt over klanten of de omzet.¬†

Vaak starten we onze onderneming met veel plezier en enthousiasme, maar zodra het moeilijker wordt geven veel mensen op of halen ze er geen plezier meer uit. Zo zonde! Eigenlijk zijn dit altijd belemmerende overtuigingen, negatieve gedachtes of emoties, onzekerheid, stress en alles wat jou niet dient. Je wordt sneller ge√Įrriteerd, gefrustreerd en weet niet meer waar je nou goed aan doet. Er is ook vaak zoveel informatie en voor elke ondernemer werkt weer een andere strategie.¬†

Tijdens het programma: Magnetic Business Academy , ga ik je stap voor stap meenemen in het proces om jouw bedrijf te laten groeien. Ik weet precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je meer klanten en omzet gaat aantrekken. Als je alles volgt wat ik zeg en er helemaal voor gaat kan ik je garanderen dat je bedrijf elke maand harder gaat groeien. 

Het gaat erom dat jij de juiste mindset en instelling krijgt. Er zijn zat ondernemers die hetzelfde doen. Maar de één gaat failliet en de ander wordt succesvol. Hoe kan dat? Het heeft alles met mindset te maken en slimmer werken i.p.v. harder. Jouw energie trekt aan of stoot af. En samen gaan we er tijdens dit programma voor zorgen dat jij een magneet wordt voor meer overvloed! 

Rijkdom is voor jou weggelegd, als jouw acties, gedachtes en emoties allemaal dezelfde kant uitwijzen is er maar één uitkomst mogelijk… je trekt continue een stroom van geld en klanten aan. Elke dag zal je met voldoening en veel plezier mensen helpen met jouw producten en diensten. 

Krijg dit jaar nog 200 euro korting! Code: 2023

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wat krijg je precies als je instapt?

 • ¬†Wanneer je je aanmeldt kun je meteen starten in de online leeromgeving.
 • In totaal zijn er 8 trainingen. Elke video training duurt¬† tussen de 30-45 minuten. Je kunt het op je eigen tempo bekijken. Bij elke module zitten ook opdrachten die je business next level brengen. Het is aan jou of je de opdrachten wilt doen ( aan te raden!) ¬†
 • Heb je vragen? Dan kun je mij altijd mailen.¬†
 • ¬†Je krijgt onbeperkt toegang tot de leeromgeving.¬†Dus als je de cursus aanschaft,¬†heb je toegang zolang mijn onderneming bestaat.

Als ik dit alleen kan opzetten, dan kan jij dit ook! Ik ben niet speciaal. Ik weet gewoon wat ik moet doen om succes te manifesteren op alle vlakken. Het is genoeg geweest met je struggles! Ik kan je helpen om elke dag vanuit vertrouwen en plezier te ondernemen. Zodat het nooit meer als werk voelt en je met gemak vrijheid en succes kunt manifesteren. 

Als ondernemer is het belangrijk dat je durft te investeren in je bedrijf. Het is altijd spannend om te doen, maar je gaat er zo enorm hard van groeien. Dus wil jij in jezelf en je bedrijf investeren met deze cursus? 
 
Meld je dan snel aan, want de deuren sluiten op 1 januari 2024. 
  
Krijg dit jaar nog 200 euro korting! Code: 2023

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.