"

Melanie Andrea kreeg weer plezier en vertrouwen in het ondernemen

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik de cursus van Cynthia heb gevolgd.

Cynthia volgde ik al wat langer via Instagram maar ook keek ik graag naar haar video’s op Youtube. Ik had voorheen ook ergens anders nog een cursus gevolgd over The Law Of Attraction maar die coach zat qua energieniveau heel erg anders waardoor het voor mij heel erg lastig was om te ‘geloven’. Cynthia is rustig, legt alles heel duidelijk uit en qua energie matcht het voor mij gewoon.

Toen ik hoorde dat ze bezig was met het maken van een business cursus wist ik meteen dat ik die ook zou gaan volgen. De reden was vooral omdat ik van mezelf weet dat ik nog wat stresspuntjes had liggen en ik nog veel had te leren op het gebied van ondernemen. Ergens WIST ik dat deze cursus mij rust zou brengen.

Iedere week kwam er een nieuwe video online en aan de hand van opdrachten ga je werken aan niet alleen je bedrijf maar ook aan jezelf! Wat ik vooral heb geleerd is te ondernemen vanuit vertrouwen en dat heeft mij persoonlijk zoveel rust gebracht. Ik heb een Brow & Beautysalon en de concurrentie daarin is echt ongelofelijk veel. Voor mij voelde dit als een continu voerende strijd om steeds weer uit te moeten blinken en ik merkte dat ik af en toe minder plezier had in het ondernemen.

De andere salons in mijn omgeving zie ik nu niet meer als concurrentie maar als collega’s. Uiteindelijk moet iedereen zijn rekeningen betalen en ik gun het oprecht een ander net zo erg als mijzelf. Voorheen vergeleek ik ook altijd de prijzen met de salons in de buurt. Ik vraag nu wat IK vind wat ik waard ben en als mijn ‘buurvrouw’ bewijze van spreken €10,- minder vraagt voor dezelfde behandeling kan ik daar niet meer wakker om liggen.

Ik weet wat ik te bieden heb en de klanten die bij mij passen en voor mij kiezen die komen echt wel naar mij toe. Dit is voor mij een van de grootste inzichten geweest die ik heb gehad tijdens de cursus. Ook merk ik dat ik meer werk vanuit mijn gevoel. Als ik dagen heb dat ik mij minder voel dan duw ik er niet meer doorheen. Ik neem mijn rust en op de dagen dat ik weer een energieboost heb pak ik wat extra werk op. Het ondernemen vanuit mijn eigen regels heeft er vooral voor gezorgd dat ik weer het plezier terug heb gekregen.

Tijdens de cursus heb ik ook meer klanten aangetrokken, ik merk dat er door de dagen heen verschillende inzichten/ideeën binnenschieten met wat ik allemaal kan doen om te zorgen dat ik verder kom en groei met mijn salon(Trello became my new best friend:D). Voor alle klanten die naar mij komen en speciaal voor mij kiezen daar voel ik zo’n ongelooflijke dankbaarheid voor wat ik niet in woorden kan uitdrukken, iedere dag ben ik bezig met dankbaarheid en ik merk dat ik alles veel meer waardeer en daardoor dit gevoel ook nog eens extra overbreng op mijn klanten.

De Magnetic Business Cursus kan ik dan ook echt iedereen aanraden! Zelfs als je niet bezig bent met The LOA is deze cursus alsnog heel waardevol. Ik ben echt super dankbaar en blij dat er nog mensen bestaan op deze wereld als Cynthia. Ik vind het echt bewonderenswaardig dat ze zoveel bezig is met het verspreiden van zo’n waardevolle informatie, mensen wakker te maken om een zo waardevol mogelijk leven te leiden en dat ze cursussen aanbiedt tegen een betaalbare prijs om het ook echt voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Als je de keuze maakt om de Magnetic Business Cursus te volgen dan zal je daar zeker geen spijt van krijgen evenals haar andere cursussen. Kijk de video’s, maak de opdrachten en je zal er op wat voor manier dan ook zeker de vruchten van plukken!

Wil je meer weten over mijn Salon en wat er allermaal mogelijk is?

Via Instagram en Facebook kan je me vinden onder @melanieandreabrunssum of kijk voor meer informatie over de behandelingen die ik aanbied op www.melanieandrea.nl

Voor vragen ben ik ook altijd doordeweeks(wanneer niet in behandeling) bereikbaar op Whatsapp via 06 13642114. Wie weet mag ik iemand via deze weg persoonlijk ontmoeten!

Heel veel Liefs

Melanie x

Wil je ook weten hoe ik jou kan helpen? Check hier het aanbod dat momenteel open is voor inschrijvingen. Of mail naar [email protected] als je vrijblijvend meer informatie wil over het 1:1 coaching traject Wake Your Dreams. 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.