"

Stephany ging haar droom achterna en startte haar eigen onderneming!

Twee jaar geleden ben ik gestart met de cursus van Cynthia: The Good Place en jemig, wat heb ik enorm veel geleerd! Ik sta sindsdien een stuk positiever in het leven, heb meer energie en vooral veel meer rust in mijn hoofd! Hoe fijn is dat?!
 
Ik werd getriggerd na te denken over hoe ik mijn kennis en kwaliteiten niet uitsluitend voor mijn gezin en werkgever in kon zetten, maar ook voor mijzelf en mijn eigen bedrijf. Alleen wat ga ik dan doen? In eerste instantie heb ik hier veel over nagedacht, maar het antwoord liet even op zich wachten.
 
Net op het moment dat ik het heb losgelaten (geleerd in de cursus) trof ik een oproep voor een Virtual Assistant. Toen ik las wat dat inhield wist ik direct dat dit het is! Oké dit is wat ik wil, maar hoe ga ik dit aanpakken? Eerst even polsen bij andere mensen of ze het bij mij vinden passen (oude gewoonte), wel of geen opleiding doen? Online testen of het beroep bij mij past. Zoals je kunt lezen had ik nog een aantal onzekerheden...😊
 
Toen lanceerde Cynthia vorig jaar haar cursus: Magnetic Business Academy. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben begonnen voordat ik mijn onderneming ben gestart. Na twee weken was ik al om, had ik voldoende inzichten gekregen, kon ik al voelen hoe het zou zijn om als zelfstandige aan het werk te zijn en had zelfvertrouwen opgebouwd om het te gaan doen.
 
Ik heb een afspraak gemaakt bij de KVK en ben inmiddels ingeschreven. Ik ben inmiddels al een jaar ondernemer en je kunt mij vinden via mijn Instagram kanaal. 
 
Twijfel je te starten voor je ondernemer bent? Gewoon doen! Het feit dat je het overweegt maakt je al ondernemer genoeg.
 
Cynthia bedankt voor de fijne opdrachten en affirmaties, deze cursus is echt weer een hele fijne zet in de juiste richting. 
 
Liefs Stephany
 
* Wil jij net als Stephany de cursus The Good Place of de Magnetic Business Academy volgen? Stuur dan een mailtje als je vrijblijvend meer informatie wil: [email protected] . 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.