"

De kracht van je gedachten

Ik ben Annelon Geluk en ik werk als content creator. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met voeding en persoonlijke ontwikkeling.

 Een aantal jaren geleden is Cynthia op mijn pad gekomen toen ik mij verdiepte in de wet van aantrekking. Ik begon met haar cursus The Good Place. Hierin heb ik veel geleerd, onder andere de kracht van affirmaties. Sindsdien start ik de dag met affirmaties en omring ik mij ermee in huis.

Ik sta te kijken van de invloed van wat je tegen jezelf zegt. Ongemerkt kun je heel negatief naar jezelf praten. Maar je kunt dit bewust beïnvloeden met positieve zinnen. Bijvoorbeeld: “Ik verwacht dat er mooie en onverwachte dingen gebeuren vandaag.” Dan krijg ik meteen een verheugd gevoel.

Cynthia leerde mij het belang van dankbaarheid uiten. Iedere avond kun je denken aan waar je die dag dankbaar voor bent. Je kunt het ook opschrijven, dat is nog krachtiger. Het leuke daarvan is dat je zo een blaadje vol schrijft als je eenmaal bezig bent.

We zijn zo gewend om te focussen op wat er niet is, dat je soms niet meer kunt zien wat er allemaal wel is. Van nature denken we vanuit tekort. Het denken vanuit overvloed en dankbaarheid vraagt een actieve houding, maar die levert mij zoveel plezier en dankbaarheid op!

De cursus Wake Your Dreams heb ik daarna gevolgd. Hierbij leerde ik over andere natuurwetten. Er is namelijk meer dan de wet van aantrekking. Zo leerde ik over de wet van ritme. Alles heeft een ritme, een cyclus. Dat helpt ook in het vertrouwen als je iets nog niet hebt ontvangen wat je wel verlangt. Mij geeft dat rust en vertrouwen: “Heb geduld, het komt wel, nu is nog niet de tijd.’’

Toen het financieel wat minder ging kwam de cursus Wealth Secrets Bootcamp op mijn pad. Ik was mij bewust van mijn beperkende overtuigingen en gevoelens over geld en dat die overtuigingen mijn realiteit creëerden. Maar hoe moest ik die ombuigen? Daar worstelde ik al jaren mee.

Dagelijks was ik bezig met de cursus en deed ik de opdrachten uit het werkboek. Het verbinden in de groep met andere mensen die werkten aan hun geldmindset was zo versterkend!

Dit vond ik echt een heel mooi onderdeel bij de cursus. We deelden waar we dankbaar voor waren en wat we hadden aangetrokken. Maar ook als iemand vanuit tekort dacht konden we elkaar hierbij helpen om dit om te buigen.

In die maand draaide ik de hoogste winst van het hele jaar met mijn bedrijf én trok ik een heel mooie freelance opdracht aan. Ik leerde om meer de waarde te zien van alles om mij heen. Dat is tenslotte ook allemaal geld. Ik leerde om verder te kijken dan alleen mijn banksaldo.

Ik heb nog steeds stappen te zetten, maar ik merk dat ik ben gegroeid. Ik heb ook meer rust gekregen nu ik de overtuiging “Je zult hard moeten werken voor geld’’ heb weten om te buigen naar “Door slim te werken verdien ik genoeg geld’’. Dit is iets wat Cynthia ook uitlegt in de cursus.

Ik vind het fijn dat er naast video’s ook werkboeken zijn, omdat ik het zelf heel krachtig vind om er met opdrachten actief mee aan de slag te gaan. Haar cursussen kun je gerust meerdere keren kijken en uitvoeren.

In mijn bedrijf Krijtgeluk leer ik via online cursussen andere mensen handletteren. Dit is een heel leuke en vrije manier van teksten schrijven. Ik vind het zelf heel leuk om affirmaties en andere inspirerende teksten op te schrijven en in huis neer te zetten. Zo heb ik kaarten, fotolijstjes en krijtborden in huis staan. Op die manier word ik iedere keer herinnerd aan de dingen die ik wil denken en voelen.

Ik ben dankbaar dat Cynthia op mijn pad is gekomen. Ik vind haar een heel fijne positieve energie hebben en ze deelt veel waardevolle lessen. Ze is zichzelf en ook heel open in het delen van haar eigen ervaringen. Hierdoor kun je op een heel prettige manier van haar leren.

Annelon Geluk

https://krijtgeluk.nl/

 

 

 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.