Confident Woman Challenge

Behind every succesful woman, is a tribe of other woman who have her back.

Herken je jezelf in één van deze dingen?

 

 • Je bent veel bezig met wat andere mensen van je denken.
 • Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven.
 • Je zoekt liefde, respect of waardering vaak bij andere mensen i.p.v. bij jezelf.
 • Je vindt het moeilijk om te zeggen wat je écht denkt, bang dat jouw mening er niet mag zijn of er niet toe doet.
 • Je bent bang voor confrontaties.
 • Je bent regelmatig onzeker over je uiterlijk.
 • Je wil meer uit het leven halen, maar je onzekerheid houdt je tegen.

Als je één of meer zinnen herkend, dan is deze challenge perfect voor jou! Wij hebben dit zelf allemaal meegemaakt en wij ervaren het uiteraard nog steeds wel eens. Wij weten nu hoe we ermee om moeten gaan, zodat we zelfverzekerd en positief in het leven staan.

We hebben het nooit alleen gedaan. Wij hebben altijd elkaar gehad en elkaar gesteund hierin. Dus wij willen voor jou die persoon zijn tijdens deze challenge, samen met alle andere vrouwen die mee doen. Dus vraag je vriendinnen, moeders, collega’s, elke vrouw die wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken om mee te doen! Let’s build eachother up.

Ontdek je innerlijke kracht: Doe mee aan de 7-daagse Confident Woman Challenge!

Ben je een vrouw die graag haar zelfvertrouwen wil vergroten en elke dag vanuit liefde en vertrouwen haar leven leeft? Wil je je innerlijke kracht ontdekken en jezelf omarmen zoals je echt bent? Dan is de 7-daagse Confident Woman Challenge zeker wat voor jou!

Wat is de Confident Woman Challenge?

De Confident Woman Challenge is een transformerende 7-daagse reis die je zal helpen je zelfvertrouwen te vergroten en een meer zelfverzekerde versie van jezelf te worden. Het is meer dan een challenge. Het is een online cursus die wij hebben ontworpen om je te begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van je innerlijke kracht, zodat je stralend en zelfverzekerd kunt zijn in alle aspecten van je leven.

Wat kun je verwachten?

Gedurende zeven dagen word je meegenomen op een inspirerende reis van persoonlijke groei en empowerment. Elke dag kun je een korte video bekijken in de online leeromgeving ( via een website of gratis app) . In deze inspirerende video vertellen we je wat het thema van die dag is. De opdracht die je die dag gaat doen voor meer zelfvertrouwen is laagdrempelig en meteen toe te passen in het dagelijks leven. Er is ook een besloten Instagram pagina, waar we jou tijdens de challenge gemotiveerd houden en nog veel meer tips en tricks geven om elke dag je zelfvertrouwen te boosten! Hier kun je ook connecten, als je dat wil, met andere vrouwen die mee doen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Wat ga je ervaren tijdens en na de Confident Woman Challenge?

 • Je gaat meer zelfvertrouwen voelen: Leer technieken en strategieën om je zelfvertrouwen te vergroten en jezelf te omarmen zoals je bent. Vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen kun je dingen bereiken die je nu nog nooit voor mogelijk had gehouden.
 • Je gaat ontdekken dat je krachtiger bent dan je denkt: Leer om sterke tools en tips te gebruiken om met alles wat het leven je brengt te kunnen omgaan.
 • Bouw positieve gewoonten: Leer hoe je in het dagelijks leven jouw gewoontes, gedachtes en emoties kunt gebruiken voor meer zelfvertrouwen.
 • Word geïnspireerd en gemotiveerd: Maak deel uit van een online gemeenschap van vrouwen die elkaar ondersteunen en elkaar helpen groeien.
 • Je hele leven gaat positief transformeren. Na deze challenge stopt het natuurlijk niet. Je kunt met alles wat we je hebben geleerd elke dag aan de slag. Zo word jij die sterke, krachtige vrouw die je altijd al was, maar je hebt gewoon alleen een duwtje nodig om jouw licht weer te laten schijnen.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Wat je nog moet weten

 • Voor wie? Alle meisjes en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, die meer zelfvertrouwen willen voelen op school, op het werk, thuis, in relaties, sociale gelegenheden of op dates. Zodat jij overal en met wie dan ook, die confident woman bent.
 • Wanneer? De deuren zijn nu open, dus je kunt nu instappen.
 • Hoe volg ik de challenge? Via korte video’s in een online leeromgeving (ook een gratis app). We hebben daarnaast ook nog een speciale besloten Instagram pagina. De challenge is ontwikkeld voor vrouwen met een druk leven.
 • Blijft alles beschikbaar voor mij? Ja, je hebt levenslang toegang tot de online videolessen. De Instagram pagina verwijderen we na een tijdje, dat geven we tijdig aan.

Zelfvertrouwen is te trainen. Het wordt dan jouw super kracht. Je leven zal magisch veranderen, omdat jouw innerlijke kracht eindelijk naar boven komt. We kunnen niet wachten om jou hierbij te helpen.

Je kunt ook in termijnen betalen en we hebben de prijs laag gehouden. Voor de prijs van een lunch of etentje voor twee, heb je nu levenslang toegang tot deze mini-cursus.

Je gaat er geen spijt van krijgen. Jij gaat je eindelijk meer je authentieke zelf voelen. Je gaat elke dag leven vanuit liefde en vertrouwen.

Liefs, Cynthia & Valesca

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.