You were born to wake your dreams!

The Good Place

Je bent hier niet voor niks en dat voel je ergens wel. Er zit een enorme kracht in jou, want jij bent hier om jouw lievelingsleven en ultieme droomleven te leiden. Hoe dat er ook uitziet voor jou, het is mogelijk. 

Ben jij er klaar voor om NEXT level te gaan? Ben je er klaar voor om nu écht te gaan leven? Dan ben je op de juiste plek gekomen! 

Mijn online cursus: The Good Place heeft inmiddels al meer dan duizend levens veranderd. Al deze mensen besloten te investeren in zichzelf een daarmee was de eerste stap gezet naar hun droomleven. 

NU 50% korting

Meld je nu aan met de 50% kortingscode: LOVELIFE en start wanneer jij wilt!

 

Een complete cursus over de Wet van Aantrekkingskracht

Hieronder vertel ik je wat het met mensen heeft gedaan. En hier lees je mijn eigen verhaal.  

Ik kreeg honderden berichtjes van mensen die door het volgen van The Good Place uit hun depressie kwamen, afkwamen van eetbuien, slaapstoornissen en allerlei andere fysieke en mentale klachten. Ik kreeg berichtjes van mensen die eindelijk na jaren twijfelen hun onderneming zijn gestart of ze kregen hun droombaan. 

Mijn team en ik kregen berichtjes van mensen die hun relatie compleet hebben veranderd. Ze waren weer verliefd op het leven en op hun partner. Weer andere mensen, zagen door de cursus in, dat ze niet blij waren met hun relatie en vonden de innerlijke kracht om weg te gaan. Ze kregen het zelfvertrouwen om alles los te laten wat hun niet meer dient. 

Alsof dit nog niet genoeg was kreeg ik ook berichtjes van chronisch zieke mensen met kanker, diabetes en lyme. Die eindelijk hun ziekte konden accepteren en met veel geluk weer door het leven gingen. Hun artsen stonden versteld, want ook hun lichamelijke progressie ging daardoor ineens vooruit. 

Er waren mensen die weer geld begonnen aan te trekken, die nieuwe vriendschappen opdeden in The Good Place en mensen die hun droomhuis vonden. 

Ik ben erg dankbaar dat ik met deze cursus zoveel levens heb mogen helpen veranderen. 

Waar ben jij naar op zoek? Wat wil jij graag veranderen in je leven? Het maakt eigenlijk niet uit. Ik durf met zekerheid te zeggen dat The Good Place jou kan helpen om het zelfvertrouwen weer in jezelf te vinden. Om bewust te gaan manifesteren wat je écht wilt in het leven. 

Heb je alle videolessen gevolgd en heb je er niks van geleerd? Dan stuur je me een mailtje en krijg je je geld terug. Zo zeker ben ik van dit programma. Het is LIFE CHANGING als je écht doet wat ik je vertel en leer in alle videolessen. 

Tot slot krijg je ook nog eens toegang tot het programma zolang het op mijn website bestaat. Dit is uniek! Veel programma’s geven je slechts een beperkte tijd toegang. 

Wil jij dit voor jezelf gaan doen? En ben je klaar voor een nieuw begin? Meld je dan nu aan met de 50% kortingscode: LOVELIFE en start wanneer jij wilt!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

The Good Place is geschikt voor jou als:

 • Je voelt dat er meer in jou zit dan er nu uitkomt. 
 • Je tegenslagen als uitdagingen wilt gaan zien.
 • Je meer geld wilt manifesteren zonder struggles, maar vanuit liefde.
 • Je net als ik down to earth bent, maar toch meer wilt verdiepen in the law of attraction. 
 • Je meer liefde voor jezelf en anderen wilt voelen.
 • Je het zelfvertrouwen wilt hebben om jouw dromen achterna te gaan.
 • Je vol vertrouwen durft te investeren in jezelf omdat je voelt dat je dat verdient.
 • Je gelooft in de wet van aantrekking OF er op z'n minst voor open staat.
 • Je bereid bent om ruimdenkend te zijn en iets nieuws te proberen.
 • Je elke dag vanuit liefde en vertrouwen wilt leven.
 • Je klaar bent om jouw ware authentieke zelf te worden en het verleden achter je te laten.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Reviews

Wat anderen zeggen

''Ik heb The Good Place twee keer gevolgd en ben enorm gegroeid als persoon. Ik heb geleerd hoe groot de kracht van dankbaarheid is en hoe ik liever voor mezelf kan zijn. Ik voel me sterker als mens, sta dichter bij mijn gevoel en heb meer zelfvertrouwen.''

testimonial-avata-02
Ellen

''Dankzij The Good Place heb ik een hele nieuwe (positieve) mindset gecreëerd en dat in maar liefst dertig dagen! Ik ben mijn eigen kleding webshop gestart met veel zelfvertrouwen. Dankjewel Cynthia, ik geloof nu dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil. Ik raad deze cursus echt aan iedereen aan! ''

testimonial-avata-02
Kirsten

"Door The Good Place ben ik mijn leven weer leuk gaan vinden. Deprimerende gedachten zijn er niet meer. En als ze soms toch voorbij komen weet ik hoe ik er mee om kan gaan. Dit leert Cynthia je allemaal in de cursus. The Good Place heeft mij veranderd. Bijna dagelijks krijg ik wel te horen: Wilma wat heb jij een positieve energie om je heen en wat kom je gelukkig over. En ik kan nu oprecht zeggen dat ik gelukkig in het leven sta en onderweg ben naar mijn droomleven."

testimonial-avata-02
Wilma

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.